Традиционните панаирни дни започват в Мизия от днес, 2 август. Те

...
Традиционните панаирни дни започват в Мизия от днес, 2 август. Те
Коментари Харесай

Започват панаирните дни в Мизия


Традиционните панаирни дни стартират в Мизия от през днешния ден, 2 август.  Те ще продължат до събота, 6 август в това число. В програмата са предвидени- клоунада, игри за деца, шоу с домашни любимци, концерт и други В централния градски парк ще има бирария, люлки, разнообразни атракциони и комерсиална алея. Панаирните дни стартират от 9 ч. с молебен, това сподели за Радио ВИДИН  Валя Беляшка  от отдел " Култура " към община Мизия.

" 9 ч. започваме с молебен в двора на храм " Св. св. Петър и Павел ". В сряда от от 18 ч. в централен градски парк ще имаме клоунада и шоу с домашни любимци... В четвъртък сме организирали отново от 18 ч. в парка занимателни игри за дребни и огромни, след игрите ще има пяна празненство. В петък сме подготвили гении, които имат някаква връзка с Мизия, концертът се споделя " Ако имаш таланти- сърцето ти е в Мизия ", като ще приключим с огнено шоу. В събота ще има фолклорен концерт, като сме поканили отбор Мездра и Илия Луков, които да основат настроението на жителите от 21 ч. "

Молебенът през днешния ден ще отслужи Негово високопреосвещенство Врачански митрополит Григорий, а по-късно ще бъде раздаден курбан на всички присъстващи. 

Източник: bnr.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР